"A BREATH FOR NATURE" ETWINNING PROJEMİZ BAŞLADI

21.10.2021 178

"A BREATH FOR NATURE" ETWINNING PROJEMİZ BAŞLADI

"A Breathfor Nature" (Doğa İçin Bir Nefes) adlı eTwinning projesine İngilizce öğretmenimiz Ayşe Burcu Öğüçbilek ortak olmuştur. Proje, Türkiye, Portekiz, Fransa, İtalya, İspanya, Polonya, Sırbistan, Romanya, Ürdün ve Yunanistan'dan farklı okulların katılımıyla gerçekleştirilecektir.

2021 yaz ayında Avrupa'da çıkan orman yangınları, sel felaketleri gibi doğal afetler iklim değişiminin sonuçları olarak nitelendirilmektedir. İklim değişimine dikkat çekmek ve etkisini azaltabilmek için neler yapabiliriz görüşünden hareketle oluşturulan proje ile doğayı korumak da amaçlanmaktadır. Proje kapsamında iklim değişiminin etkilerini hafifletecek; öğrencilerin tasarım odaklı düşünme ve girişimcilik becerilerine katkı sağlayacak uygulamalı etkinlikler de yapılacaktır.

21-10-2021